Monday, October 5, 2009

Tempahan Baju Rasmi Komuniti Bloggers Lembah Kelang

Salam buat semua. Dengan ini kami mengambil keputusan untuk menggunakan sahaja design yang ada, ini kerana rakan-rakan yang lain tidak menghantar design T-Shirt untuk kegunaan kelab komuniti ini.

Disini disertakan semula design T-Shirt tersebut untuk kegunaan Rasmi apabila ada sesi perjumpaan ataupun sebaliknya.

Klik pada gambar untuk besarkan imej


Pihak kami telahpun berbincang dan akan membuat tempahan baju tersebut. Dengan ini sesiapa yang berminat boleh lah memberitahu di ruangan komen ini.

Berikut disertakan Senari harga untuk T-Shirt tersebut, brand Amereka. Material kain adalah yang terbaik.

Tebal sedikit dari brand Oren Sport, sesiapa yg pernah tempah baju tahu ler macam mana kualiti brand oren sport, kain ok tapi dekat TAG tu boleh luntur...lepastu kain klu lama2 akakn luntur warnanya, ini pengalaman saya sdiri, sbb sebelum nie pernah tempah baju menggunakan brand Oren Sport.

Kira nak tempah yg berkualiti lah kan...benda nak pakai lama...


ok kt bawah nie senarai harga untuk sehelai T-Shirt.

Order 15 helai
RM 31.00

Order 30 helai
RM 30.00

Order 30 helai ke 50 helai
RM 29.00

makin banyak tempah makin murah sikit harganya.

***Sekiranya ada yang ingin T-shirt panjang lengan, kena tambah RM 3 utk setiap helai. dan kalau nak saiz 3xl dan keatas kena tambah rm3.

T-Shirt warna hitam pun ada, design yg sama cuma tulisan warna hitam di tukar ke warna putih..

Tempahan Baju di buat melalui CETAK BAJU

untuk keterangan lanjut jugak boleh YM di Yanmie7882@yahoo.com


*Untuk pengetahuan jugak, pihak kami dalam perancangan untuk membuat sesi gathering, nantikan pengumumannya yea...*
********************************************************************************************

Senarai Nama yang menempah

1. Yanmie - 2 helai (Saiz M dan L) - Warna Hitam
2. Elynn - 2 helai (Saiz M) - Warna Hitam
3. Shahroll - 1 helai
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

5 comments:

kabussenja October 3, 2009 at 10:11 PM  

Salam. Mula2 dh terniat juga nak designkan 1 t-shirt tu tp apakn daya masa tak mengizinkan... kepala otak xnak kuarkan ide... hehe... akak,nak bg cdgan ttg gathering tu... (bak kata pak Sheikh kite tu... sudah byk kali minta sy bd cdgan, pndpat)elok buat ms buat bln syawal, dinamakan outdoor opn hse. best kalu lokasi tepi pantai. setiap org hadir bw sedikit sbyak kuih raya (selain mknan yg disediakn), pakai baju raya (bj kurung, bj melayu ke)pastu diadekn seisi photogrphy.ala simple2 aje...just bg cadgan sbb dh lama pikirkan gathering suasana camni. mesti best kalu dapat kumpul reramai.

Yanmie October 4, 2009 at 7:36 AM  

Kabussenja,

salam..yea tulah pasal duk tggu gak kwn2 antar design tp xde pun...ada pun kata duk bizi mcm kabussenja..hihi *jgn mrh yea*

oh yea ttg cadagan tu mmg ok sgt2..yan ikut aje, rasanya blh aje klu nak buat tepi pantai tu.

apakata kabus senja manage pasal gath nie blh? nnti yan invite utk jd author dlh blog nie..kasik email yea nnti...

kabussenja October 4, 2009 at 3:52 PM  

i kalu jd peserta mmg layak... hehe...layak makan... x pandai la.... sori...

Shahrul Shaharuddin October 11, 2009 at 8:31 AM  

kak yan.. Shahrul nak satu k.. thanx :)

fleamarket2u October 29, 2009 at 10:50 PM  

Join our flea market. 1st in KL, Open for vendor registrations. Log on to http://fleamarket2u.blogspot.com

Ahli Komuniti Bloggers Lembah Kelang

Komuniti Bloggers Lembah Kelang Template By Dicas Blogger Edited By Yanmie at Permata Hatiku